A fost publicată lista furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

Testează-ți gratis securitatea site-ului pe pentest-tools.com, în cadrul Lunii Europene a Securității Cibernetice

2018/10/22
Popularitate 1144

CERT-RO si Pentest-Tools.com vă oferă pe parcursul Lunii Europene a Securității Cibernetice 2018, desfășurată pe parcursul lunii octombrie, oportunitatea de a vă testa gratuit securitatea site-ului.

Până la finalul lunii octombrie, utilizatorii care intră pe platforma pentest-tools.com accesând banner-ul aflat pe site-urile cert.ro și cybersecuritymonth.eu se vor putea înregistra pentru a primi 300 de credite gratis. Cu aceste credite pot accesa multiple funcționalități ale platformei.

 

Ce face pentest-tools.com?

Pentest-Tools.com este o platforma online pentru efectuarea de teste de securitate (penetration testing si vulnerability assessment).

Este folosită de penetration testeri, administratori de sistem și dezvoltatori de site-uri web din toată lumea pentru a găsi vulnerabilități în aplicații web și infrastructuri de rețea. Platforma ajută companiile să își îmbunătățească securitatea și să devină mai rezistente în fața atacurilor cibernetice.

Cum funcționează?

Tool-urile de pe platformă acoperă întregul proces de evaluare a securității, începând de la culegerea de informații, testarea aplicațiilor web, testarea securității la nivel de rețea si exploatare.

Utilizatorul trebuie să introducă URL-ul, IP-ul sau numele sistemului pe care dorește să îl scaneze și să apese butonul de START. La finalul scanării, utilizatorul va primi un raport cu vulnerabilitățile identificate, împreună cu recomandări pentru remedierea acestora.


Vizualizat de 4836 ori