A fost publicată lista furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

Agenția Uniunii Europene pentru Securitate Cibernetică (ENISA) a lansat un toolbox pentru designul propriu al campaniilor de conștientizare

2023/02/02
Popularitate 1000

Foto: ENISA

AR-in-a-Box este o soluție ce acoperă o gamă largă de activități de conștientizare din domeniul securității cibernetice, concepute pentru a satisface nevoile entităților de drept public, ale operatorilor de servicii esențiale și ale companiilor private mari și mici. Această soluție oferă cunoștințe teoretice și practice cu privire la modul de concepere și punere în aplicare a unor programe eficiente de conștientizare în materie de securitate cibernetică, inclusiv:

  • O orientare privind realizarea de programe personalizate de conștientizare pentru uz intern în cadrul unei organizații.
  • O orientare privind realizarea de programe personalizate de conștientizare pentru uz intern în cadrul unei organizații.
  • O orientare privind crearea de campanii de conștientizare specifice pentru părțile interesate externe.
  • Instrucțiuni privind selectarea instrumentelor și canalelor adecvate pentru a ajunge în mod eficient la publicul țintă.
  • Instrucțiuni privind dezvoltarea indicatorilor de performanță pentru a evalua eficiența unui program sau a unei campanii de conștientizare.
  • Un ghid pentru dezvoltarea unei strategii de comunicare, absolut necesară pentru atingerea obiectivelor de conștientizare.
  • Un test de conștientizare care să măsoare gradul de înțelegere cât și atenția în ceea ce privește  înțelegerea informațiilor esențiale.
  • Un joc de conștientizare oferit în diferite versiuni și stiluri, împreună cu un ghid privind regulile de joc. 

Descărcați întregul pachet AR-in-a-Box: AR-in-a-Box — ENISA

Cu ajutorul AR-in-a-Box, ENISA sprijină organizațiile cu instrumentele și resursele necesare pentru a conștientiza în mod eficient informații esențiale de protecție în ceea ce privește securitatea cibernetică în cadrul operațiunilor proprii.

Ar-in-a-Box este dinamic și va fi actualizat în mod regulat cu noi informații.


Postat în: stiri awareness awareness

Vizualizat de 7418 ori