Au fost publicate Normele privind autorizarea și verificarea furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

Protocol de colaborare între CERT-RO și ENEVO Group

2018/04/03
Popularitate 1063

Foto:

CERT-RO a încheiat un protocol de colaborare cu ENEVO Group care are ca principal scop schimbul de informații în domeniul securității cibernetice, susținerea campaniilor de conștientizare a riscurilor din domeniul securității cibernetice și facilitarea schimbului de experiență între specialiști.

CERT-RO își extinde astfel rețeaua de parteneri din sectorul energetic, în contextul transpunerii în legislația națională a Directivei privind măsuri pentru un nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și a sistemelor informatice în Uniunea Europeană (Directiva NIS). Legea de transpunere va impune măsuri minime de securitate și cerințe de notificare operatorilor de servicii din mai multe sectoare esențiale: energie, transporturi, utilități, sistemul bancar, sănătate, piețe financiare și infrastructuri digitale.

ENEVO Group este o companie cu capital românesc înființată în 2014 care se ocupă cu proiectarea și dezvoltarea sistemelor de control industrial. Având în vedere tendința de digitalizare a proceselor industriale, o parte importantă din activitatea companiei este dedicată dezvoltării rețelelor IT și asigurării unui grad ridicat de securitate a acestora. Compania își desfășoară activitatea pe teritoriul României și în Orientul Mijlociu și Australia.


Vizualizat de 2267 ori