A fost publicată lista furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

'Recommended Skills for a Cybersecurity Career', un ghid pentru începători în domeniul securității cibernetice lansat cu sprijinul DNSC

2023/02/01
Popularitate 1000

'Recommended Skills for a Cybersecurity Career' (ISBN 978-973-0-37813-9) este un ghid pentru persoanele interesate să înceapă o carieră în domeniul securității cibernetice.

Ghidul a fost elaborat în cadrul proiectului 'Building a Network and a Learning Platform for Raising the Level of Cybersecurity', organizat de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC) cu ajutorul Programului U.S. International Visitor Leadership Program (IVLP).

Ghidul a fost elaborat cu sprijinul Ambasadei SUA în România, ISACA Romania Chapter și al Directoratului Național de Securitate Cibernetică (DNSC).

'În funcție de trecutul dvs., un certificat sau o diplomă în securitatea cibernetică este un punct de pornire – oferindu-vă o bază solidă în principiile securității cibernetice, în plus față de o imagine generală a securității cibernetice pe o varietate de platforme, programare și dezvoltare, investigații criminalistice digitale, abilități tehnice specifice și multe altele. Ghidul oferă o perspectivă asupra educației și formării în domeniul securității cibernetice, esențiale pentru construirea unei forțe de muncă bine informate și competente.'
Liliana Mușețan, Head of Unit în cadrul Consiliului Uniunii Europene.

Momentan, varianta de ghid a fost lansată exclusiv în limba engleză, dar o variantă în limba română este deja în lucru și va fi publicată în cel mai scurt timp.

Sursa: https://cyberclub.ro/skills-for-a-cybersecurity-career/


Vizualizat de 9430 ori