A fost publicată lista furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

CERT-RO a organizat alături de Q-East Software seminarul “Cybersecurity – Ensure protection against the inherent vulnerabilities of cyberspace”

2015/04/02
Popularitate 1013

Foto:

 În data de 31 martie 2015 a avut loc seminarul tehnologic cu titlul “Cybersecurity – Ensure protection against the inherent vulnerabilities of cyberspace”, eveniment organizat de Q-East Software în parteneriat cu CERT-RO, pe tema celor mai recente tehnologii de lucru în domeniul Cybersecurity.

         Având în vedere implicațiile strategice si economice, a devenit acum obligatoriu pentru sfera guvernamentală si privată să sporească semnificativ investițiile în tehnologii de cybersecurity “state-of-the-art”, pentru a detecta, preveni, analiza și rezolva incidentele de securitate cibernetică.

         Obiectivul principal al evenimentului a fost acela de a trece în revistă o paletă complexă de instrumente dedicate protecției infrastructurilor IT,  oferindu-vă  acces la informații relevante și studii de caz.  

         Evenimentul “Cybersecurity – Ensure protection against the inherent vulnerabilities of cyberspace” s-a desfășurat marți, 31 martie 2015, la Hotel Marshal Garden din București.

        Mai jos, cu amabilitatea speaker-ilor, vă oferim prezentările din cadrul acestui eveniment:


Vizualizat de 7302 ori