A fost publicată lista furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

Sesiune online de avertizare adresată conducerii și responsabililor IT din spitale și clinici (22.12.2020)

2020/12/22
Popularitate 1000

Foto: CERT-RO

CERT-RO împreună cu un grup de profesioniști în domeniul securității cibernetice au sprijinit programul de voluntariat CV19.RO, lansat în luna martie 2020, în sprijinul furnizorilor de servicii de sănătate din România, pentru a face față provocărilor de securitate cibernetică pe perioada pandemiei SARS-CoV-2.

Inițiativa este inspirată după un program similar, lansat în Marea Britanie.

Obiectivul principal este conștientizarea privind riscurile și vulnerabilitățile din infrastructura informatică a spitalelor și clinicilor, precum și asigurarea serviciilor de prevenire și răspuns în cazul atacurilor de securitate cibernetică lansate împotriva serviciilor de asistență medicală din România.

Pe canalul oficial de YouTube al CERT-RO puteți viziona 2 sesiuni online de avertizare adresate conducerii și responsabililor IT din spitale și clinici din România:

Sesiunea din 22 Decembrie 2020, 10:00

Sesiunea din 8 Octombrie 2020, 13:00

Ambele prezentări sunt disponibile pentru descărcare, ori în secțiunea Conștientizare/Ghiduri de pe site-ul www.cert.ro.

Dacă sunteți interesat(ă) de această activitate de voluntariat, puteți să vă alăturați inițiativei prin grupul CV19.RO pe LinkedIn.

Mai mult, un spațiu de discuții online cu grupul de voluntari CV19.RO este disponibil pentru dumneavoastră AICI.

Furnizorii de servicii medicale, care au nevoie de asistență, ne pot scrie la adresa [email protected] sau pot utiliza formularul de contact de pe site-ul CERT-RO.