A publicat studiul «Disponibilitatea pentru implementarea în România a schemei de certificare a securității cibernetice» Accesați aici studiul

CERT-RO recomandă maratonul de sesiuni 'hands-on' IT Training Fest 2015 (24-26 Septembrie 2015)

2015/09/21
Popularitate 952

Foto:

CERT-RO vă invită la cel de-al 5-lea maraton de sesiuni de training IT hands-on “IT TRAINING FEST 2015”. Evenimentul organizat de Bittnet Systems face parte din calendarul Lunii Securității Cibernetice (ECSM 2015) și va avea loc în perioada 24-26 septembrie la sediul din Bulevardul Iuliu Maniu, nr.7-11.

Aveți ocazia de a stabili propriul program de sesiuni și de a alege între tematici precum: securitate, virtualizare, cloud, Wi-Fi, baze de date, sisteme de operare, PMP cu primul board game (joc pe tablă) de acest fel din România și multe altele.


IT Training Fest este singurul eveniment “hands-on” de training IT din România în care ai ocazia să interacționezi cu tehnologiile cele mai noi ale marilor producători din piață.

Anul acesta sesiunile sunt dedicate vendorilor: CiscoVeeamAmazon Web ServicesCitrixOracleDell SonicWALLMicrosoftJuniperColors in Projects și UTI Academy

Pentru a te înscrie la sesiuni, tot ceea ce trebuie să faci să intri pe site-ul dedicat http://www.ittf.ro/, să verifici agenda, descrierile și să te înscrii gratuit la sesiunile dorite.

 

Pentru consultarea agendei și programului evenimentului, vă invităm să accesați: http://www.ittf.ro/#program


Postat în: stiri ecsm workshop

Vizualizat de 1260 ori