Au fost publicate Normele privind autorizarea și verificarea furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

Conferința anuală „The New Global Challenges in Cyber Security”, ediția a IX-a, 7-8 octombrie 2019

2019/10/03
Popularitate 1023

Foto: CERT-RO

CERT-RO organizează cea de-a IX-a ediție a conferinței Anuale „The New Global Challenges in Cyber Security - #certcon9”. Conferința va avea loc în perioada 7-8 octombrie 2019, în București, la Palatului Parlamentului.

În contextul intensificării dinamicii și complexității amenințărilor cibernetice, precum și al demersurilor pentru asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate cibernetică a rețelelor și sistemelor informatice, evenimentul va oferi prilejul împărtășirii de idei și bune practici cu specialiști români și reprezentanți ai altor state membre UE/oficiali europeni. Experți din sectorul public și privat vor prezenta cele mai noi provocări din domeniul securității cibernetice, tendințe viitoare, precum și soluții și tehnologii de actualitate dedicate operatorilor de servicii esențiale.

În cadrul celor două zile ale conferinței vor fi abordate subiecte de interes precum Cybersecurity of 5G Network, Cybercrime, Education & Awareness, NIS implementation, Artificial Intelligence, Research & Development in cybersecurity.

În fiecare an, conferința CERT-RO a adus împreună peste 300 de experți în securitate cibernetică, oficiali guvernamentali și factori de decizie politică, precum și reprezentanți ai companiilor private din diferite domenii și industrii, ONG-uri și reprezentanți ai mediului academic, oferind un spațiu generos de dezbateri și prezentări referitoare la probleme tehnice si legislative din sfera securității cibernetice în spațiul românesc, european și internațional.    

Pentru mai multe detalii și înregistrare puteți vizita https://cert.ro/certcon9/ sau trimite un mail la adresa cooperare@cert.ro.


Vizualizat de 1974 ori