A fost publicată lista furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

Comunicat de presă: Post vacant pentru funcția de Director Executiv al ECCC – Centrul european de competențe în materie de securitate cibernetică, București

2022/08/25
Popularitate 1000

București, 25 august 2022


Centrul european de competențe în domeniul industrial, tehnologic și de cercetare în materie de securitate cibernetică (ECCC) a fost înființat în București prin Regulamentul (UE) 2021/887.

ECCC are obiectivul general de promovare a cercetării, inovării și implementării în materie de securitate cibernetică în Uniunea Europeană. În 2023, se preconizează că ECCC va avea 53 de angajați și va gestiona un buget de aproximativ 200 de milioane EUR.

Comisia Europeană a scos la concurs un post vacant pentru funcția de Director Executiv al ECCC - Agent Temporar – Grad AD 14 - COM/2022/20080. Acesta este un post de conducere de nivel superior, de coordonare a unei echipe multidisciplinare de profesioniști care oferă asistență într-un domeniu prioritar, esențial pentru viitorul Uniunii Europene.

Directorul Executiv va fi numit de Consiliul de Conducere al ECCC, din lista de candidați propuși de Comisia Europeană, în urma procedurii de selecție derulată de către aceasta.

Data limită pentru înscriere este 6 septembrie 2022, ora 12.00 (prânz), ora Bruxelles-ului.

Dacă doriți să vă depuneți candidatura, trebuie să vă înscrieți pe site-ul web de mai jos și să urmați instrucțiunile cu privire la diferitele etape ale procedurii:

https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) și Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) încurajează și sprijină specialiștii români să aplice pentru această oportunitate de angajare în prima instituție a Uniunii Europene cu sediul în România.

Nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți întrebări sau doriți îndrumare în acest context.

Link spre anunțul publicat de Comisia Europeană

Persoană de contact pentru presă DNSC: Mihai Rotariu | [email protected] | 0740 066 866
Persoană de contact pentru presă MCID: Alexandra Enescu | [email protected] | 0722 776 767