A fost publicată lista furnizorilor de servicii de formare pentru securitate cibernetică
Accesați pagina

Comunicat de presă: Conferința anuală internațională “Noile Provocări Globale de Securitate Cibernetică”, ediția a V-a

2015/09/29
Popularitate 960

Foto:

În intervalul 5-6 octombrie 2015, se desfășoară cea de-a cincea ediție a conferinței anuale internaționale “Noile Provocări Globale de Securitate Cibernetică” organizată de Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică CERT-RO cu sprijinul și participarea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București și în parteneriat cu șapte actori din mediul privat: CISCO, Provision, Avira, certSIGN by UTI, Bitdefender, Q-East Software și Microsoft.

La conferință vor participa delegați ai structurilor de tip CERT din Europa, Asia și Africa, factori de decizie din structurile de securitate națională și din administrația publică precum și reprezentanți ai companiilor private și de stat, ai societății civile și ai mediului academic.

Evenimentul se va desfășura timp de două zile la Centrul de Conferințe al Institutului Național de Statistică din București, începând cu ora 8:30. Prima zi a evenimentului va asigura cadrul discuțiilor atât pe tema securității cibernetice la nivel global, cât și particularizând situația României. În cea de-a doua zi a evenimentului, se vor desfășura simultan sesiuni paralele ce vor prezenta abordări diferite ale cercetării și gestionării incidentelor de securitate cibernetică.

Unul dintre momentele importante ale conferinței îl reprezintă sesiunea dedicată prezentărilor structurilor naționale de tip CERT invitate la eveniment. Acestea vor avea ocazia să împărtășească și să dezbată rolul, activitățile și situațiile specifice pe care le gestionează la nivel național.

Agenda evenimentului poate fi consultată în secțiunea "Documente" de mai jos.


Vizualizat de 1567 ori